AcasaDespre NoiServiciiGalerieColaboratori Contact
TELEFON: 0742993558
DJ NUNTI BACAU - DJ NUNTA BACAU
Dj Nunta Bacau, Dj Nunti Bacau, Dj Petreceri Bacau, Dj Botez Bacau, Dj Majorat Bacau, Dj Banchet Bacau, Soliste Nunta Bacau, Dj cu Soliste Bacau
denisa cernat bacau.jpg
Dj Nunti Bacau & Interprete muzica usoara si populara

DJ Costy
Dj Costy Bacau - Constantin Sufaru are o o experienta de peste 20 ani in domeniul evenimentelor muzicale participand la peste 600 de petreceri de succes in Bacau cat si in tara. Daca cauti un dj pentru nunti, Dj Costy este alegerea perfecta.


Sonya
Inzestrata cu un talent muzical deosebit, Georgiana Grigoras a reusit sa isi contureze o imagine in lumea muzicii romanesti, castigand astfel aprecierile unora dintre cei mai mari artisti autohtoni.
Georgiana si-a inceput cariera muzicala la varsta de 5 ani, fiind indrumata de bunicul sau, care, recunoscandu-i valoarea muzicala si dorind sa-i fructifice talentul, a inscris-o la cursurile de canto din cadrul Casei de Cultura, Bacau. A continuat aceste studii timp de doi ani, urmand ca dupa aceasta perioada sa se inscrie la scoala Populara de Arta, unde doamna Maria Comorasu, profesoara sa, a recunoscut-o ca fiind unul dintre cei mai buni elevi ai sai.
A participat la numeroase spectacole si festivaluri alaturi de Palatul Copiilor si nu numai, unde a castigat numeroase premii, unul dintre ele fiind locul I la concursul national "Micul Print in anul 2003. in timpul pregatirii celor trei probe pentru concursul cu acelasi nume, teatru, muzica si dans, ea cunoaste un coregraf, care, admirandu-i talentul, o pune in legatura cu trupa Autentic. Componentii trupei au ajutat-o sa-si lanseze un album ce contine 12 piese, iar pentru doua dintre acestea, filmandu-se chiar si cate un videoclip. Primul dintre ele, apare pe piata cand Georgiana abia implinise 14 ani, la piesa "Inima imi plange", melodie ce a fost difuzata si promovata pe marile posturi de specialitate (MTV, TV K-Lumea, Atomic TV). incepand sa obtina notorietate, artista si-a facut aparitia la numeroase emisiuni, pe toate posturile nationale, cele mai concludente fiind "Tonomatul DP2 si "Folclorul Contraataca. Tot in aceasta perioada, Georgiana a continuat sa sustina concerte in toata tara, si in special pe litoral alaturi de mari nume ale scenei artistice romanesti, precum Maria Dragomiroiu, Mirabela Dauer, 3 Sud Est, Talisman, Doru Octavian Dumitru si multi altii.

Denisa
Pentru mine muzica reprezintă un refugiu, o necesitate zilnică care îmi curge prin vene încă de la o vârstă foarte fragedă. Am început să cânt de la 8 ani, știam de pe atunci că viața mea se învârte în jurul notelor muzicale, convingându-mi părinții să progresez cu ajutorul lecțiilor de canto. Bineînțeles că m-au susținut întru totul, reușind să capăt încredere în mine pentru a-mi îndeplini visul. Am participat la diferite concursuri și festivaluri recunoscute național, unde am obținut numeroase premii de care mereu o să fiu mândră. Am fost îndrumată de către bunicul meu care profesează și el în acest domeniu, transformându-mi această pasiune într-un job stabil. Drept dovadă, sunt elevă la Colegiul Național de Arte "George Apostu" din Bacău. Cel mai frumos sentiment pentru mine este acela când interacționez cu oamenii prin intermediul muzicii, la diferite evenimente, simțindu-mă conectată cu aceștia, transmițându-le multă voie bună și dorință de distracție. "Muzica este graiul sufletului!"
Dj si Soliste Bacau
dj-costy-01.jpg rama galerie foto.png boxe 1.png boxe 1.png boxe 2.png boxe 2.png Dj Nunti Bacau 1.jpg rama galerie foto.png boxe 1.png boxe 2.png boxe 2.png boxe 1.png rama galerie foto.png boxe 1.png boxe 1.png boxe 2.png boxe 2.png
Soliste Nunta Bacau
logo3.png
Dj Nunta Bacau
Tel: 0742.993.558